Cancelarul german Olaf Scholz a căzut la jogging şi s-a rănit la faţă. „A trebuit să-şi anuleze angajamentele” pentru duminică

Data actualizării: Data publicării:
olaf scholz alearga in parc
Cancelarul german Olaf Scholz a căzut la jogging şi s-a rănit la faţă. Foto: Profimedia

Cancelarul german Olaf Scholz a căzut sâmbătă în timp ce făcea jogging şi s-a rănit uşor, astfel că toate angajamentele sale de duminică au fost anulate, a anunţat o purtătoare de cuvânt a guvernului de la Berlin, relatează Reuters şi AFP.

„A căzut în timp ce făcea jogging şi a suferit vânătăi pe faţă”, a declarat purtătoarea de cuvânt. „Din păcate, a trebuit să-şi anuleze angajamentele” pentru duminică, a adăugat ea.

Cancelarul social-democrat urma să participe în special la întâlniri politice în sprijinul candidaţilor partidului său înainte de alegerile regionale din landul Hessa de luna viitoare.

Ministrul de interne, Nancy Faeser, se află în fruntea listei Partidului Social Democrat (SPD) pentru aceste alegeri din Hessa.

Programul de întâlniri al lui Scholz pentru săptămâna viitoare rămâne neschimbat, a mai spus purtătoarea de cuvânt, potrivit surselor citate de Agerpres.

Olaf Scholz aleargă cu regularitate de câţiva ani. „Alerg de două, trei ori pe săptămână, iar duminica, o oră şi jumătate”, a spus el acum câţiva ani într-un interviu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri