Încă nu se știe de ce a murit George Michael

Data publicării:
Live 8 London - Stage
LONDON - JULY 02: Singer George Michael performs on stage at "Live 8 London" in Hyde Park on July 2, 2005 in London, England. The free concert is one of ten simultaneous international gigs including Philadelphia, Berlin, Rome, Paris, Barrie, Tokyo, Cornwall, Moscow and Johannesburg. The concerts precede the G8 summit (July 6-8) to raising awareness for MAKEpovertyHISTORY. (Photo by MJ Kim/Getty Images)

Rezultatul autopsiei cântărețului George Michael este „neconcludent” și medicii legiști vor face noi analize pentru a stabili cauza morți, a precizat poliția din Thames Valley, potrivit The Guardian. Artistul a murit la vârsta de 53 de ani în casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în ziua de Crăciun.

Live 8 London - Stage
Foto: Gulliver/ Getty Images

Autopsia a avut loc marți. Poliția din Thames Valley a precizat că încă nu s-a stabilit exact cauza morții, iar rezultatul autopsiei a fost „neconcludent”, motiv pentru care vor fi făcute și alte analize. Rezultatul acestor analize nu va apărea decât peste câteva săptămâni.

„Moartea domnului George Michael nu este considerată suspicioasă”, a precizat poliția.

Partenerul lui George Michael, Fadi Fawaz, a declarat că l-a găsit pe George Michael mort în pat, în dimineața zilei de Crăciun, când a venit să îl trezească ca să petreacă ziua împreună.

Potrivit presei, George Michael a lăsat cea mai mare parte din averea sa, estimată la 105 milioane de lire sterline, surorii lui mai mari, Melanie, o coafeză care l-a însoțit pe parcursul carierei sale. De asemenea, și cealaltă soră a lui, Yioda, va primi o sumă de bani. The Sun a citat o sursă care a precizat că „George a fost foarte apropiat de surorile lor și ele vor moșteni cea mai mare parte a averii lui, mai ales sora lui Melanie de care era deosebit de apropiat”.

De asemenea, există informații că și finii lui vor primi o sumă de bani, inclusiv doi dintre copiii lui Shirlie Kemp, o cântăreață care a cântat alături de artist pe când acesta făcea parte din Wham! Și copiii vărului său, Andros.

După moartea lui George Michael au apărut mai multe povești despre generozitatea sa. El a donat în mod permanent bani mai multor organizații precum Terrence Higgins Trust, Macmillan Cancer Support și Childline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri