Mărturisirile prințesei Diana către George Michael despre Familia Regală

Data publicării:
diana
Foto: Guliver/GettyImages

O conversație telefonică, între prințesa Diana și George Michael, înregistrată în 1996 și păstrată în secret până acum, a scos la iveală relația apropiată de prietenie între cei doi. Prințesa Diana vorbește despre durerea provocată de divorțul de prințul Charles și glumesc împreună pe seama lui Elton John.

diana
Foto: Guliver/GettyImages

Convorbirea telefonică a avut loc în perioada în care prințesa Diana și prințul Charles începuseră deja lupta pentru divorț. George Michael a sunat-o să-i ureze „La mulți ani”, notează The Sun.

Prințesa Diana i-a mărturisit cântărețului că divorțul de prințul Charles „Este destul de macabru, dar ne apropiem de final”. Ea a adăugat: „Nu părăsesc o familie foarte iubitoare”, făcând referire la Familia Regală.

Înregistrarea a fost păstrată în secret într-o cutie de valori de când George i-a dat-o prietenului său Andros. Andros a luat parte la întâlnirile dintre Diana şi George de câteva ori şi a spus că prinţesa era atrasă de cântăreţ: „L-a invitat pe George la Kensington Palace pentru «o şuet㻓.

El mi-a spus că ea avea grijă să-i atingă braţul şi zăbovea în îmbrăţişările de bun venit şi de rămas bun. George mi-a spus: «Nu s-a întâmplat nimic, deşi s-ar fi putut întâmpla. Dacă nu eram gay, aş fi făcut-o». În schimb, ei au devenit prieteni apropiaţi. Ea îi mărturisea de multe ori în timpul întâlnirilor despre cât de nefericită era cu Charles. Aveau o prietenie sinceră. La cea de-a treia vizită la Palatul Kensington, au băut o sticlă de vin împreună şi George a fost atât de beat încât i-a oferit o cameră pentru a înnopta acolo. Era cu doi ani înainte ca ea şi Charles să se despartă oficial. I-a spus că mariajul lor a fost unul aranjat şi că, fiind atât de tânără, nu a ştiut în ce se bagă. Deşi Camilla nu a fost niciodată menţionată pe nume, ea a mărturisit că Charles nu o iubea, fiind «încă îndrăgostit de fosta iubit㻓, a declarat Andros.   „Dianei îi plăcea la nebunie să fie mamă şi vorbea cu entuziasm despre William şi Harry, dar spunea că nu s-a simţit niciodată ca o soţie. Era în mod evident foarte nefericită şi nouă ne părea teribil de rău pentru ea. Era o persoană atât de specială şi iubitoare şi merita să primească aceeaşi dragoste înapoi“, a mai spus Andros Georgiou.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri