Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, într-un accident

Data actualizării: Data publicării:
irisgoldsmith1007

Moștenitoarea a două puternice dinastii britanice – Goldsmith și Rothchild – a murit, la vârsta de 15 ani, într-un accident de atv, la ferma familiei din Somerset.

Iris Annabel Goldsmith, fiica milionarilor Ben Goldsmith și a fostei lui soții, Kate Rothschild, a murit în urmă cu patru zile, după ce ar fi fost prinsă într-un atv, care s-a răsturnat, potrivit The Telegraph.

Mai multe echipe de salvatori, au ajuns - inclusiv cu elicopterul -  la fața locului, însă adolescenta nu a mai putut fi salvată.

CITIȚI ȘI : Moartea adolescentei moștenitoare. „Nicio sumă de bani nu poate calma durerea pierderii unui copil”. Declarațiile prietenilor

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului și astfel moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Ben Goldsmith și Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 și au împreună, de asemenea, încă doi fii: de 13 și 11 ani. Cei doi au divorțat în 2012.

goldsmith getty
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Iris era eleva școlii private Wycombe Abbey și era descrisă de apropiați ca o tânără foarte plăcută și inteligentă.

Tatăl fetei, Ben Goldsmith, a publicat un mesaj pe o rețea socială în care își exprimă durerea:

Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri