Primele imagini cu bebelușul regal. Ducesa de Cambridge și prințul William au părăsit maternitatea alături de fiul lor

Data publicării:
5891437-AFP Mediafax Foto-Carl Court

Ducesa de Cambridge, bebeluşul regal şi prinţul William au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, marţi seară, prinţul William declarând sub formă de glumă că fiul lui seamănă cu Catherine „din fericire”, relatează CNN.

Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii.

„Seamănă cu Kate, din fericire”, a glumit prinţul William. „Încă ne gândim la un nume”, a adăugat William.

„Este un moment foarte special, foarte emoţionant. Orice familie ştie cum ne simţim”, a spus Kate.

Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi au mers la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei.

Primele vizite

„Ducesa de Cambridge va părăsi marţi seară Spitalul St. Mary; ducele, ducesa şi fiul lor vor merge la Palatul Kensington”, situat în partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial, citat de Mediafax

Prinţul Charles şi Camilla au venit mai devreme în vizită la bebeluşul regal.

Prinţul Charles a declarat la ieşire că bebeluşul regal este „încântător”, spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.

În faţa Maternităţii Saint Mary din Londra aşteaptă sute de jurnalişti care speră să fotografieze pentru prima dată bebeluşul.

Vizita prinţului de Wales şi a ducesei de Cornwall a început la ora 17.30 (19.30, ora României), la aproximativ două ore după cea a soţilor Carole şi Michael Middleton, primii care au mers la maternitate relatează BBC News online.

Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este „absolut frumos” şi că părinţii se descurcă „de minune”.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri