Sari la conținut

Reacţii în mediul virtual după atacul terorist de la Paris


Cristina Bac: „A fost o glumă ce au făcut ziariștii, pe când ce au făcut teroriștii e foarte trist. Le-au luat viaţa”.

Mounaged Gaissam: „Nu vi se pare dubios că la nicio săptămână de la marşul anti-islamic din Dresden s-a întâmplat acest atac criminal?! E de gândit!”

Mihai Tofan: „Politica multiculturalistă e un mare eşec încheiat într-o baie de sânge”.

George Ionescu: „Americanii împreună cu mai marele Arabiei Saudite au spus clar acelaşi lucru: ameninţarea terorismului islamic este acum cea mai mare existentă vreodată şi extrem de periculoasă cum nu a mai fost”.

Ioan Bica: „Pe undeva îi dau dreptate lui C. T. Popescu. Fă caricaturi cu musulmani, cu creştini, dar lasă-l în pace pe Dumnezeul lor pentru că aşa poţi supara şi pe cei care nu au făcut nimic, dar sunt adepţi ai acelei religii”.

Liliana Georghe: „Nu trebuie să fii de acord cu jurnaliştii/ caricaturiştii, dar au dreptul să zică ce vor! Pentru asta este democraţia. Era un ziar de satiră. Au satirizat absolut totul”.

Sorin: „Avem de-a face cu oameni cu sânge rece. Mult sânge rece care trag de la 50 de metri cu mitraliera”.

Mariana Andronescu: „E vorba de libertatea de exprimare. Sigur, are principii, are valori, are nuanţe. Suntem liberi în interiorul libertăţii de exprimare, de a împărtăși sau nu una din nuanţele libertăţii de expimare. Nici mie nu-mi plac caricaturile care îngroaşă trăsăturile fizice ale mahomedanilor sau ale rabinilor sau ale politicienilor de un fel sau altul. Dar asta este lumea liberă”.