Și-a distribuit CV-ul în metrou și a devenit viral pe internet

Data publicării:
metrou paris billancourt foto wikipedia 21 07 2015

Foto: Twitter

Lionel Hagege, un om al străzii în vârstă de 37 de ani, a devenit vedetă pe internet după ce a decis să-și caute un loc de muncă într-un mod mai puțin obișnuit, a împărțit copii ale CV-ului în metroul parizian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Inițiativa bărbatului a impresionat numeroși internauți, care au distribuit CV-ul pe rețelele de socializare. În scurt timp, mai mult de 2.000 de oameni l-au „ajutat” pe bărbat și au dat mai departe cererea acestuia de angajare.

Omul străzii nu a avut succes doar pe rețelele de socializare. Publicațiile online din Franța au contribuit și ele la viralizarea mesajului bărbatului. Acesta a oferit și o scurtă declarație celor de la BuzzFeed: „Accept orice propunere. Nu am unde să stau, așa că am dormit într-o pivniță noaptea trecută. Vă mulțumesc că m-ați sunat, dar nu mă simt foarte bine în această dimineață”.

Nu este prima dată când Lionel Hagege caută ajutor pe internet. În 2012 CV-ul acestuia a mai circulat pe internet. De atunci până în prezent fostul membru al forțelor aeriene franceze a fost operator de vânzări prin telefon, spălător de vase, agent de pază, ajutor de brutar și îngrijitor de animale, acestea fiind doar contracte pe perioadă determinată. Omul le-a spus jurnaliștilor francezi că „acceptă orice”, însă și-ar dori foarte mult un contract de muncă pe o perioadă mai lungă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri