Sari la conținut

Spania | 120 de români au plecat de la un restaurant fără să plătească

120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească consumația, transmite corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu. Paguba pentru micul restaurant din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro. Contactată de Digi24, proprietara restaurantului a spus că este sigură că cei care au păgubit-o erau români pentru că a văzut buletinul unuia dintre ei pe care scria România și apăreau culorile roșu, galben și albastru. 

Hotel El Carmen Bembibre

 

Spunând că sărbătoresc un botez, cei 120 de români au intrat în restaurant, au comandat apă, sucuri, mâncare și 30 de sticle de whisky. După ce au terminat, au luat-o la fugă către mașinile din parcare spre stupefacția ospătarilor. Aceștia au încercat să îi oprească, dar românii au amenințat că dau cu mașinile peste ei. 

 

Proprietara restaurantului a a chemat Garda civilă, dar nu au reușit să îi prindă pe niciunul dintre petrecăreți. Forțele de ordine speră ca pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere încearcă acum să îi identifice pe cei care au fugit fără să plătească.