Ucigașul în serie din Cipru a scris 10 pagini cu detaliile crimelor. Cum ar fi omorât o femeie

Data actualizării: Data publicării:
nikos metaxas criminal cipru

Apar noi detalii în cazul crimelor care au șocat Cipru. Bărbatul, care a recunoscut că a ucis cinci femei și două fetițe, le-a povestit anchetatorilor că cel puțin una dintre femei a fost omorâtă prin strangulare. Bărbatul rămâne în arest preventiv.

Nicos Metaxas, în vârstă de 35 de ani, bărbatul care a mărturisit că a ucis 7 persoane, în Cipru, va rămâne în arest preventiv, în timp ce autoritățile verifică dezvăluirile lui.

Ucigașul în serie, poreclit Orestis, a scris 10 pagini cu detaliile crimelor odioase, la o secție de poliție din Lakatamia. Potrivit presei locale, el părea dispus să coopereze cu autoritățile, potrivit Cyprus Mail.

Trei din șapte cadavre au fost până acum găsite de polițiști. Căutarea continuă la mina Mitsero și la lacul Xyliatos.

CITIȚI ȘI: Cine sunt victimele criminalului în serie poreclic „Orestis”

Orestis, fost militar, le-a spus anchetatorilor că a cunoscut, cel puțin două dintre victimele sale, prin intermediul unui site de dating Badoo. El ar fi mărturisit că una dintre femei a fost strangulată după ce a întreținut relații sexuale cu ea. Nu este momentan clar, despre care dintre victime este vorba.

La interogatoriu, ofiţerul de 35 de ani a povestit că după ce a ucis-o pe româncă şi pe fiica ei, le-a pus în valize şi le-a aruncat într-un lac toxic, unde ar fi azvărlit şi altă victimă.

Apa de acolo este asemenea acidului de baterie, scriu reporterii din Cipru, aşa că echipamentul obişnuit pentru scufundări nu poate fi folosit la căutarea rămăşiţelor victimelor.

Localnicii din capitala Ciprului au protestat vineri seară faţă de indolenţa poliţiştilor, care au tratat superficial cazul româncelor şi l-au lăsat în libertate pe bărbatul care a continuat să ucidă.

Românca de 36 de ani şi fiica ei de 8 opt ani ar fi primele victime ale militarului. Au dispărut în septembrie 2016. O lună mai târziu, poliţia din Cipru trăgea conculuzia că cele două şi-au făcut bagajele şi au plecat.

Autorităţile au cerut ajutorul unor firme particulare specializate în operaţiuni cu substanţe periculoase pentru a verifica declaraţiile bărbatului, care a recunoscut trei asasinate şi este bănuit de alte trei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri