Un britanic a mușcat-o pe polițista care i-a spus că ar trebui să stea în casă din cauza coronavirusului

Data publicării:
politista muscata greater manchester police
Foto: Greater Manchester Police / Facebook

Un bărbat din localitatea Rochdale din Marea Britanie a fost reținut după ce a mușcat o polițistă, în timp ce aceasta îi spunea că nu ar trebui să fie pe stradă, din cauza recomandărilor pentru gestionarea epidemiei de coronavirus.

Polițiștii au fost chemați la un incident de tulburare a liniștii, când au fost atacați.

Poliția din zona metropolitană Manchester a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu mâna polițistei mușcate și a precizat că bărbatul a și lovit-o pe aceasta și pe colegul ei. Polițista, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost reținut.

„Niciun ofițer de poliție nu ar trebui să vină la muncă, pentru a proteja comunitatea, și să fie atacat. E dezgustător faptul că un ofițer a trebuit să treacă prin asta”, a spus Richard Hunt, de la secția Greater Manchester Police din Rochdale.

„Știu că fotografiile pe care le publicăm sunt dure, dar sper că îi ajută pe oameni să înțeleagă gravitatea acestui atac”, a mai spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri