VIDEO | Metroul din Londra, arhiplin în prima zi după ce Boris Johnson a anunţat măsuri dure de restricţii privind deplasările

Data publicării:
metrou londra

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat, luni seară, o serie de măsuri de restricţionare a deplasărilor, precum şi închiderea magazinelor nonesenţiale, potrivit Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Începând din această seară, trebuie să le ofer cetăţenilor britanici o instrcuţiune clară trebuie să staţi în case. Este esenţial să se oprească răspândirea coronavirusului dintr-o casă în alta”, spunea Boris Johnson luni, conform Sky News.

Însă, populaţia din Marea Britanie nu a ţinut cont de aceste măsuri impuse de premier şi a umplut metrourile din Londra.

Conform Worldometers, în Marea Britanie sunt acum 6.650 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, 335 de decese şi 135 de oameni care s-au vindecat.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri