Ultra-bogații lumii s-au enervat la Davos, pentru că au fost forțați să stea la coadă "cu toți ceilalți"

Data actualizării: Data publicării:
participanti la davos
Ultra-bogații lumii s-au enervat la Davos. Au fost forțați să stea la coadă ca toți ceilalți ca să intre la petreceri sau în hotel. FOTO: Profimedia Images

Nimeni nu își dorește să stea la coadă, mai ales dacă este printre super-bogații lumii. Cea mai mare nemulțumire a participanților la Forumul Economic Mondial de la Davos săptămâna aceasta a fost legată exact de cozile lungi și blocajele care au fost supuși pentru a intra în hotel sau la evenimentele organizate, scrie Insider.

Reporterii Business Insider prezenți la Davos au confirmat că, într-adevăr, au fost cozi lungi la intrarea în Grandhotel Belvédère și că s-a așteptat chiar și o oră până se permitea accesul.

Întârzierile s-au produs din cauza măsurilor avansate de securitate din clădire,  despre care un director executiv a spus pentru Times că au fost chiar mai drastice decât pe aeroport. Se pare că de fiecare dată când intra în clădire, el fusese obligat să își scoată Apple Watch-ul.

Oaspeții de la Davos au primit fiecare câte o insignă care le stabilea nivelul de acces la evenimente și statutul social. Ecusoanele albe erau pentru elite și cei mai bogați, respectiv șefi de stat, CEO, jurnaliști cunoscuți de la publicații renumite.

Alți oaspeți au primit insigne portocalii, verzi, violet, etc.

Însă nici chiar insignele albe, care erau cele mai râvnite, nu au fost o garanție pentru evitarea cozilor lungi.

La unele dintre cele mai frecventate petreceri de la Davos, directorii bogați și participanții obișnuiți deopotrivă au trebuit să aștepte în frig pentru a intra. Ultra-bogații, de exemplu, au fost obligați să aștepte cu „toți ceilalți” ca să aibă acces la concertul susținut de Sting.

Alți posesori de insigne albe au trebuit să stea la coadă pentru a avea acces la o petrecere găzduită de compania Cloudflare, deși au avut prioritate la intrare. Evenimentul a inclus open bar dar și un concert.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri