Un fost star pop, condamnat pentru pedofilie și eliberat condiționat, a fost trimis înapoi în închisoare după doar o lună în libertate

Data publicării:
Gary Glitter
Un fost star pop, condamnat pentru pedofilie și eliberat condiționat, a fost trimis înapoi în închisoare după doar o lună în libertate. Foto: Profimedia

Fostul star pop Gary Glitter a fost rechemat la închisoare după ce a încălcat condițiile de eliberare condiționată, a anunțat Serviciul de Probațiune din Marea Britanie, citat de BBC. Cântărețul, cu numele real de Paul Gadd, a fost pus în libertate în luna februarie, după ce a executat jumătate din pedeapsa de 16 ani de închisoare, după ce a abuzat sexual trei eleve.

După ce a fost eliberat din închisoare, el a fost supus unor condiții, inclusiv monitorizarea prin purtarea unei brățări GPS.

Starul pop, în vârstă de 79 de ani, a fost încarcerat în 2015 pentru pedofilie.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Probațiune a declarat că protejarea publicului a fost „prioritatea numărul unu". „De aceea, stabilim condiții stricte de acordare a permisului și, atunci când infractorii le încalcă, nu ezităm să îi trimitem înapoi în arest".

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri