Video Un rus a furat o cameră de filmat din Ucraina și a trimis-o acasă, în Siberia. Acum ucrainenii se uită la reality show cu familia lui

Data actualizării: Data publicării:
Captură de ecran din 2022.10.12 la 12.45.50
Cameră de supraveghere furată din Ucraina a fost instalată în casa familiei unui soldat rus. Captură foto: TpyxaNews/twitter

O cameră de supraveghere din orașul ucrainean Liman a ajuns în Siberia, într-o localitate din Republica Buriatia, după ce a fost furată de un soldat rus și trimisă acasă. De acolo, noii proprietari transmit în direct, online, tot ce se întâmplă, pentru că nu au resetat datele de logare ale aparatului, relatează bloggerul Yan Gordienko, preluat de canalul de Twitter Tpyxa News. 

Rușii au furat camerele de supraveghere din Liman și le-au instalat la ei acasă, în Buriatia. Rusul nu a resetat una din camerele furate, iar acum adevăratul proprietar al acestora poate urmări online ce se întâmplă în casa rușilor, a anunțat Gordienko.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acesta a mai transmis că  proprietarii camerei urmăresc acum ce se întâmplă în casa rușilor și văd asta ca o compensare pentru furt.

Una din camere e montată în ceea ce pare să fie o sufragerie tipic rusească, ale cărei ferestre sunt acoperite de draperii groase. O femeie în capot se plimbă pe lângă o măsuță care are scaune de restaurant. Într-un colț, niște fotolii sunt acoperite cu un pled, „ca să nu se murdărească”.

Pereții camerei sunt vopsiți în diverse culori – unul în portocaliu, altul în alb, iar tavanul pare să fie crem. Nici draperiile de la cele două ferestre nu sunt de aceeași culoare.

La un moment dat, în prim-plan apare figura hoțului, care se scarpină în vârful capului în timp ce se uită de aproape la camera de supraveghere, iar în plan secund o femeie pare să mănânce ceva. Nu lipsesc nici momentele în care proprietarii apar trecând dezbrăcați prin fața camerei de filmat.

Citește și: Soldații ruși fură tot din Ucraina. "Adun ce pot, tricouri, maieuri"; "Sofia va merge la școală, are nevoie de laptop. Ia tot"

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri