Un tată și-a regăsit fiica după 24 de ani de căutări. Primul lucru pe care i l-a spus tinerei

Data actualizării: Data publicării:
china

Un bărbat din China și-a regăsit fiica, după 24 de ani de căutări. Povestea emoționantă a familiei a făcut înconjurul lumii și este demnă de un scenariu de film. Cei doi s-au întâlnit marți, pentru prima dată după 24 de ani, iar bărbatul și-a îmbrățișat fiica și i-a spus „Tati te iubește”, scrie BBC News.

Fiica lui Wang Mingqing a dispărut când avea doar 3 ani. Wang Mingqing și soția lui erau vânzători de fructe, iar într-o zi, după ce au terminat de servit clienții, și-au dat seama că micuța nu mai era lângă ei. Au început să o caute disperați în tot orașul și prin împrejurimi, au pus anunțuri pe stâlpi și prin ziare, în speranța că vor reuși să o găsească.

Cei doi soți, care mai au o fiică, nu au vrut niciodată să se mute din orașul Chengdu, în speranța că la un moment dat copila lor se va întoarce acasă.

În 2015, Wang Mingqing a decis să se angajeze șofer de taxi, sperând că unul dintre pasageri va fi chiar fiica lui. Așa că a pus în mașină un poster prin care își punea povestea și le dădea clienților cărți de vizită, încurajându-i să îl contacteze, dacă se întâmplă să știe ceva despre dispariție.

Pentru că nu avea o poză cu fiica sa pierdută, Wang Mingqing le-a dat pasagerilor o imagine cu sora acesteia, întrucât cele două semănau foarte bine. Cazul său a atras atenția presei din China, iar când acesta a fost mediatizat, un realizator de portrete pentru poliție s-a oferit să îi deseneze lui Mingqing cum ar putea arăta fiica lui, după mai bine de 20 de ani.

Imediat, iamginea respectivă a început să circule pe internet. La mii de kilometri depărtare, o femeie pe nume Kang Ying a văzut desenul și a rămas șocată de cât de mult îi semăna chipul din imagine. Ea l-a contactat pe bărbat și a descoperit că are unele trăsături comune cu fetița dispărută acum 24 de ani, printre care o cicatrice pe frunte.

Testul ADN a arătat că Ying era, într-adevăr, fiica pierdută a lui Wang Mingqing. Toată familia s-a reunit marți, iar revederea a fost una extrem de emoționantă.

„Toată lumea mi-a spus că nu am o mamă, dar uite că am”, a spus tânăra.

„Nu pot să exprim în cuvinte prin câtă speranță, dezamăgire și disperare am trecut în acești ani. Acum, ne-am întâlnit din nou”, a declarat tatăl ei.

Deocamdată, nu este clar cum a ajuns Kang Ying să fie crescută într-un oraș aflat la doar 20 de kilometri distanță de familia ei, iar tânăra nu a vorbit până acum despre cum a dispărut de lângă ai ei și ce s-a întâmplat apoi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri