VIDEO. Momentul în care elevul care și-a ucis colegii la o școală din Belgrad este arestat

Data actualizării: Data publicării:
atac armat scoala
Elevul care și-a ucis colegii a fost arestat în curtea școlii. Foto: Captură video/Twitter N1Tv

Au apărut primele imagini cu momentul în care elevul de 14 ani de la o școală primară din Belgrad este arestat, după ce a ucis 8 copii și un paznic și a rănit alte șapte persoane.

Imaginile au fost publicate de televiziunea sârbă N1Tv.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Copilul care a ucis 8 colegi de școală și pe paznicul unității de învățământ își planificase atacul în urmă cu o lună, a precizat poliția sârbă, într-o declarație de presă. Elevul de 14 ani a ucis șapte fete, un băiat și un gardian. Alți șase elevi și profesoara de istorie au fost răniți și se „luptă pentru viața lor”, a mai transmis directorul poliției din Belgrad, Veselin Milić.

Potrivit lui Milić, la sosirea la școală, a scos imediat o armă din geantă și l-a împușcat pe paznic, apoi s-a întors către copiii care stateau la o masă și a ucis alte două fete, apoi a continuat pe coridor spre clasa de istorie. De la ușă a împușcat-o pe profesoară și alți elevi, după care a mers în curtea școlii, a aruncat pistolul și a chemat poliția. El a fost găsit şi arestat în curtea instituţiei.

Tatăl băiatului a fost și el arestat, a declarat ministrul de Interne, Bratislav Gašić, într-o conferință de presă. Acesta a declarat că ambele pistoale care au fost găsite în posesia băiatului erau deținute legal de tatăl său. „Părintele susține că avea mai multe arme și le ținea închise. Avea mai multe arme din 2016 și 2017 și că seiful avea un cod. Evident, copilul avea codul din moment ce a reușit să pună mâna pe acele două arme”, a spus Gašić.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri