Sari la conținut

FOTO. Momentul în care un tată se întâlnește întâmplător cu copilul lui răpit, la 9 luni după dispariție

Un tată din China și-a salvat din întâmplare fiul răpit, după ce l-a văzut într-un mall, la nouă luni după ce micuțul dispăruse. Cheng Jiafu, în vârstă de 6 ani, fusese răpit chiar din propria casă, relatează Mirror.

  

Întâmplarea a avut loc în mai 2016, însă abia acum judecătorii i-au condamnat pe cei trei răpitori la un total de 11 ani de închisoare, iar poliția a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din mall. 

În luna februarie, tatăl copilului se afla într-un mall din priovincia Qingyuan. La un moment dat, și-a văzut fiul de mână cu unul dintre răpitori și a alertat imediat autoritățile. În imaginile date publicității este surprinsă intervenția promptă a polițiștilor, care au reușit să îl salveze pe copil și să îl aresteze pe bărbatul care îl răpise.

Judecătorul care i-a condamnat pe cei trei a spus că aceștia ar fi intenționat să îl vândă pe micuț, alături de alte victime, unor familii fără copii. Tatăl băiețelului a delarat că fiul său a fost răpit în timp ce părinții se aflau la serviciu, iar copilul rămăsese acasă, în grija surorii mai mari.

Pe aceeași temă

Povara datoriilor revine

MUNCHEN - Creșterea economică globală accelerează. Dar, înainte să deschidem șampania, trebuie să admitem că sporirea...