MAE, după atacul de la Moscova: România condamnă ferm orice formă de terorism

Data actualizării: Data publicării:
mae
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sâmbătă, condoleanţe familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a cel puțin 143 de persoane.

„România condamnă ferm orice formă de terorism şi toate atacurile împotriva civililor”, a arătat MAE, într-o postare pe reţeaua X (fostă Twitter).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, reprezentanţii Ministerului de Externe au transmis un mesaj de condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în atacul terorist de la Moscova.

Bărbaţi înarmaţi îmbrăcaţi în camuflaj au deschis focul vineri cu arme automate asupra participanţilor la un concert la periferia Moscovei, atacul fiind soldat cu cel puţin 143 morţi. Atacul a fost revendicat de militanţii grupării jihadiste Statul Islamic. Kremlinul a anunţat că Rusia a reţinut 11 persoane, inclusiv pe cei patru presupuşi atacatori înarmaţi, în legătură cu asaltul de la sala de concerte Crocus City Hall.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri