Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu mine, numai că în ultima săptămână nu mai era”

Data actualizării: Data publicării:
femeie
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis spune că ceva se întâmpla cu fata ei în ultima săptămână

Sunt audieri pe bandă rulantă după tragedia din Hunedoara, în urma căreia două adolescente au murit. Anchetatorii încearcă să afle ce le-a determinat pe cele două adolescente să recurgă la gestul extrem. Este luată în calcul inclusiv varianta consumului de droguri. În urmă cu puțin timp, la audieri a ajuns și mama uneia dintre fete. Aceasta spune că ceva se întâmpla cu fata ei în ultima săptămână.

Alexandra Siminescu - mama uneia dintre fete: Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era.
- Se consumau substanțe interzise în anturaj, doamnă?
- Eu știu că nu!

Cele două eleve au murit după ce s-au aruncat în gol, sâmbătă, de pe o clădire de peste 20 de metri din Lupeni.

Înainte să se sinucidă, una dintre adolescente și-a sunat mama și i-a spus ce vrea să facă. Disperat, tatăl s-a urcat în mașină și a condus șapte kilometri ca să-și salveze fiica. A reușit să ajungă înaintea ambulanței, dar nu suficient de repede s-o oprească pe fată.

Polițiștii iau în calcul ca fetele să fi consumat substanțe interzise. Aceasta variantă este susținută și de videoclipurile postate de una dintre ele în mediul online înainte de tragedie. În altă filmare, minorii ascultă melodii în care se vorbește despre droguri, dar și despre revoltă și gesturi extreme.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri