Ministerul Apărării angajează medici, asistente şi farmacişti în combaterea epidemiei de coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
cercetători la institutul Cantacuzino, Bucureşti
Foto: MApN

Ministerul Apărării Naţionale angajează medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti în spitalele militare, institutele şi centrele medicale proprii. Angajările în sistemul medico-militar se vor face pentru o perioadă limitată, de şase luni.

„Sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN, din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara”, se precizează într-un comunicat al ministerului.

„În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195, din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României", se mai arată în comunicat.

Angajările se vor face pentru o perioadă de șase luni, condițiile generale și cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare și termenele de trimitere a cererilor de angajare vor fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu și pe site-ul central al MApN - https://www.mapn.ro/cariera/index.php.

Editor web: M.L.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri