O femeie a fost agresată sexual de un bărbat, care a urmărit-o până într-un parc din Sectorul 5. Agresorul a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu mainile incatusate la spate
Foto: GettyImages

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv după ce a urmărit o femeie, pe străzile din Bucureşti, şi a agresat-o sexual. El a fost prins de poliţişti în scurt timp.

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că poliţiştii de la Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat în vârstă de 34 de ani, pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Secţia 17 Poliţie a fost sesizată, în 14 noiembrie, de către o femeie despre faptul că ar fi fost urmărită de un bărbat din zona unei treceri de pietoni până în proximitatea unui parc din Sectorul 5, scrie News.ro. Ulterior, acesta ar fi agresat-o sexual, atingând-o într-o zonă intimă, în repetate rânduri, după care a părăsit zona. La scurt timp, bărbatul ar fi revenit la persoana vătămată şi ar fi agresat-o, din nou.

Poliţiştii ajunşi acolo au depistat, în imediata apropiere, un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bănuitul a fost imobilizat şi dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri