O femeie a murit pe loc şi alta a fost grav rănită, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Data publicării:
accident
O femeie a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier Foto: botosani24.ro

O femeie a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică după-amiază, pe drumul european E58, în localitatea Huţani, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Maşina în care se aflau cele două femei a lovit un cap de pod.

"La faţa locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de prim ajutor SMURD, dar şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat faptul că maşina era în afara părţii carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior", au precizat oficialii ISU.

Una dintre victime, o femeie de aproximativ 70 de ani, se afla în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Cea de-a doua persoană, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost preluată de o altă ambulanţă, conştientă, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru acordarea ajutorului medical de specialitate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri