Pisică maltratată în parcarea unui fast-food din Rădăuți. 4 tineri s-au ales cu dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
pisica maltratata radauti
Pisica chinuită de 4 tineri, în parcarea unui fast-food din Rădăuți. Sursa foto: Facebook / Cosmin Ionut

Patru tineri din Suceava sunt cercetați de polițiști pentru că au chinuit o pisică. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale și sunt acum probă la dosar. O femeie a anunțat poliția, care îi anchetează pe tineri pentru ”rănirea cu intenție a animalelor”, scrie Monitorul de Suceava.

Atenție! Urmează informații cu puternic impact emoțional!

Pe 11 iulie, la miezul nopții, cei 4 tineri se aflau în parcarea unui fast-food din Rădăuți. Au văzut o pisică și ar fi ademenit-o cu mâncare. Apoi, ca să se distreze, unul dintre ei a prins-o de coadă, a învârtit-o și a aruncat-o cu putere  la metri buni distanță.

Scena a fost filmată, iar imaginile de o cruzime greu de imaginat au ajuns pe rețelele sociale. Miercuri, o femeie a sesizat poliția.

În urma verificărilor și în baza informațiilor primite, polițiștii i-au identificat pe cei 4 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru "rănirea cu intenție a animalelor", faptă care se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă.

Din fericire, pisica a supraviețuit și va fi supusă unor investigații medicale.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri