Poliția caută o fată de 17 ani, însărcinată, care a fugit din spitalul în care era internată

Data actualizării: Data publicării:
fata disparuta suceava
Foto: IPJ Olt

Polițiștii caută o fată de 17 ani, însărcinată, din comuna Stoeneşti, judeţul Olt, care a plecat voluntar de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde era internată, și nu a mai revenit. 

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, de către un cadru medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu privire la faptul că minora Chilian Florentina Gabriela, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar din incinta unităţii spitaliceşti, unde se afla internată şi nu a mai revenit”, a anunţat, duminică, IPJ Olt, potrivit News.ro. 

Ea are 1,55 metri înălţime, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, faţă ovală, păr negru, lung, constituţie atletică, cu semne vizibile de sarcină.

La momentul plecării, ea purta o pereche de pijamale de culoare roz, halat alb, iar în picioare purta o pereche de papuci.

Persoanele care pot furniza informaţii care pot ajuta la găsirea fetei sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri