Primăria Râmnicu Vâlcea îşi cere scuze pentru ironiile privind bradul din Sibiu

Data publicării:
brad ramnicu valcea
Bradul de Crăciun a fost deja montat în Scuarul Mircea cel Bătrân: adus de pe muntele Cozia, acesta măsoară aproximativ 23 de metri şi va veghea Târgul ”Decembrie Magic”

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea regretă comentariul prin care a fost ironizat bradul de Crăciun de la Sibiu instalat zilele acestea în Piața Mare a orașului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea spun, într-un comunicat de presă, că postarea respectivă a fost doar un accident provocat de un administrator al paginii de Facebook și nu reprezintă un punct de vedere oficial al municipalității.

În plus, ei adaugă că s-au inspirat în organizarea Târgului de Crăciun din oraș de la cel din Sibiu.

Pe pagina de Facebook a instituției din județul Vâlcea au apărut ieri un comentariu și câteva poze cu un mesaj de laudă la bradul de anul trecut din oraș. Postarea a fost ștearsă la scurt timp.

comentariu rV
Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a ironizat bradul de Crăciun de la Sibiu, instalat zilele acestea în Piața Mare a orașului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri