Român arestat în Ibiza. Polițiștii, uimiți de cum își modificase schimbătorul mașinii, dar și de ce ascundea acolo

Data publicării:
roman-retinut-spnia-guardia-civil
Românul a fost arestat pentru trafic de droguri. Sursa foto: Știri Diaspora

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat miercuri, în Ibiza, Spania, după ce în mașina lui polițiștii au găsit mai multe tipuri de droguri. Tânărul ascunsese stupefiantele într-un compartiment dublu, la schimbătorul mașinii. Bărbatul, scrie ȘtiriDiaspora.ro, este acuzat acum de trafic de droguri.

Românul a fost tras pe dreapta de agenții GRS (Grupul de Rezervă și Securitate) miercuri, 16 august, în zona Sant Antoni, din Ibiza Spania. Nu era singur în mașină, ci însoțit de două femei.

După ce i-au cerut documentele, agenții au verificat și autoturismul. În timp ce oamenii legii îi percheziționau mașina, unul dintre ei a observat ceva suspect la schimbătorul de viteze al mașinii. După ce l-a studiat mai atent, și-a dat seama că acesta ascundea un compartiment dublu, în care erau mai multe tipuri de droguri.

În total, au fost găsite acolo 4 pungi cu cocaină și ketamină, dar și 38 de grame de metamfetamină și 40 de pastile de ecstasy. Românul a recunoscut că drogurile îi aparțineau și, pentru fapta sa, a fost arestat pentru trafic de droguri.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri