Galerie Foto Româncă prinsă cu 159 de grame de cocaină în Aeroportul Otopeni. Surse: femeia a ținut drogurile în stomac pe timpul zborului

Data publicării:
colaj cașete cu cocaina
Femeia ar fi înghițit drogurile înainte de decolare și le-a eliminat în timp ce era în tranzit. Sursa foto: colaj Poliția de Frontieră

O româncă ce venea din Londra a fost prinsă, duminică, cu droguri la ea, în Aeroportul Otopeni din Capitală. În geanta de mână a femeii, polițiștii de frontieră au descoperit 159 de grame de cocaină, în 12 cașete. Potrivit surselor Digi24, românca ar fi înghițit pachețelele cu droguri înainte de decolare și le-ar fi eliminat în timp ce era în tranzit. Femeia este cercetată acum pentru trafic de droguri și riscă să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Femeia a fost prins în flagrant duminică, 15.10.2023, pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Henri Coandă Bucureşti, pe timpul supracontrolului efectuat în zona de tranzit a aeroportului au identificat o femeie, cetăţean român, care venea din direcţia Londra şi despre care existau suspiciuni cu privire la faptul că transportă substanţe interzise. Extinzând cercetările sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a rezultat că persoana în cauză a procurat, transportat și deținut în vederea comercializării 12 cașete conținând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Române.

Cașete cu cocaină descoperite în geanta unei femei, în Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Poliția de Frontieră
Cașete cu cocaină descoperite în geanta unei femei, în Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Poliția de Frontieră

Potrivit surselor Digi24, femeia ar fi adus drogurile de la Londra la București în stomac. Ulterior le-a eliminat și le-a pus în bagajul de mână, unde au fost, de altfel, și descoperite de polițiștii de frontieră.

Pentru fapta sa, femeia este acuzată de trafic de droguri de mare risc. Joi, românca va ajunge în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri