LA VOLAN. Facelift pentru Volkswagen Polo

Data publicării:
polo

Portofoliul modelelor de volum ale celor de la Volkswagen nu se rezumă doar la Golf. Compacta de legendă a producătorului german are parte de un companion pe măsură, chiar dacă unul mai mic că dimensiuni şi, evident, ca preţuri.

Este vorba de mai micuţul Polo, care se pregăteşte să-şi întâmpine momentul aniversar de anul viitor printr-o nouă înfăţişare, dezvăluită săptămâna trecută de cei de la Wolfsburg.

Modificările exterioare au afectat mai ales bara faţă şi grila frontală, în timp ce farurile pot fi dotate opţional cu tehnologie LED.

La interior, consola centrală a fost redesenată, iar Polo a primit și un volan nou.

Noul Polo va veni anul acesta cu un nou sistem de suspensii sport. Totodată, sistemul de infotainment, acelaşi cu cel existent şi la Golf 7, este introdus în toată gama să, iar ecran tactil include un senzor de proximitate şi o funcţie care reacţionează la mişcările mâinilor.

Noul Polo va primi din acest an şi o gama de motoare noi, dintre care se disting propulsoarele pe benzină cu trei şi patru cilindri, care oferă puteri curpinse între 60 şi 150 de cai putere.

La rândul lor, vor există şi două variante diesel, în fapt acelaşi motor de 1,4 litri, cu două variante de putere, de 75, respectiv 90 de cai.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri