La Volan. Roadster electric din 2016

Data publicării:
roadster 3 1

O companie franceză care a fost pezentă şi la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie cu un concept electric a confirmat zilele trecute că din 2016 va exista un produs de serie pentru prototipul dezvăluit în Elveţia.

Maşina se va chema Pariss şi se arată de pe acum drept o decapotabilă extrem de interesantă. Suficient de cochetă, dar şi cu doza normală de agresivitate pe care o presupune un asemenea vehicul, roadster-ul va impresiona însă prin ceea ce va aduce nou pe segment. Iar aici vorbim în primul rând de autonomia de care asigură francezii că se va bucura, respectiv 700 de kilometri, asta pentru o varianta care va fi dotată suplimentar cu un motor termic de mic litraj, care va funcţiona pe biocombustibil.

În mod normal, maşina va fi pusă în mişcare de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte, iar puterea totală a acestora se va ridica la 245 CP.

Suta de kilometri va putea fi atinsă în numai 3,7 secunde. Amatorii de roadster electric vor trebui să plătească însă o sumă destul de piperată, de minimum 80.000 de euro, pentru a beneficia de toate lucrurile menţionate.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri