Descoperiri

Află de la Digi24 cele mai noi știri despre descoperirile științifice importante ale momentului. Fii la curent cu ultimele noutăți în știință, află cele mai noi descoperiri științifice din medicină si fă cunoștință cu invenții și inventatori celebri.

omega3

Hrană din biodiesel pentru vegetarieni

Omega 3 din biocombustibul. Pare de domeniul SF-ului, dar este proiectul la care lucrează cercetătorii clujeni. Specialiştii au reuşit să transforme, cu ajutorul unei microalge din Oceanul Pacific...

Staphylococcus aureauMagnification 20,000

Cremă din propriile bacterii

Stafilococul auriu, care are şi o varietate rezistentă la antibiotice, poate fi tratat cu bacteriile bune de pe pielea noastră. Este rezultatul unui studiu al Universităţii California din San Diego.

shutterstock_406788043

Cititul în genom

Ce înseamnă de fapt când o variantă genetică este asociată cu o afecțiune, este aceasta o sentință sigură?

Chelsea Flower Show - Day 3

Bondarii pot să joace fotbal

Creierul de dimensiuni mici nu este neapărat direct proporţional cu inteligenţa, pare să fie concluzia oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Queen Mary din Londra.

tren

Un român lucrează la trenul viitorului

Trenul viitorului înaintează cu viteză spre prezent şi asta datorită unui tânăr român. Denis Tudor a lucrat în ultimul an în Sillicon Valley, dar şi în România, online, alături de o echipă cu oameni...

cal

Caii ne citesc expresiile faciale

Ne sunt prieteni de peste cinci mii de ani. În tot acest timp, caii, căci despre ei este vorba, au învăţat să ne citească expresiile faciale, arată un studiu recent.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0832

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.6386

Vremea

București Băneasa
21°C
Presiune
757mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată