A fost lansat iPhone-ul din aur cu portretul lui Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
trump iphone

O companie din Rusia lansează un model personalizat de iPhone, din aur și cu portretul lui Donald Trump. Potrivit companiei, scopul lansării acestui model este de a crea o apropiere între SUA și Rusia.

glasnost7

Donald Trump este fără îndoială omul momentului. Președintele ales al Statelor Unite ale Americii este, de câteva zile, subiectul principal al celor mai importante publicații din lume.

Pentru că antreprenorii știu să speculeze astfel de situații, o companie din Rusia a decis să lanseze un model personalizat de iPhone 7, din aur, cu portretul lui Donald Trump. „Acest telefon este o expresie materială a speranței pentru apropierea Rusiei de SUA, precum și confirmarea cuvintelor de bine rostite de Trump despre Rusia prin fapte care vor duce la schimbarea relațiilor dintre cele două mari puteri”, au declarat reprezentanții companiei.

Fanii înfocați ai președintelui american ales vor trebui totuși să plătească un preț destul de mare pentru a intra în posesia telefonului: 197.000 de ruble (aproximativ 3.000 de dolari).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri