(P) Întreaga planetă sărbătorește Ziua Programatorului: Deveniți unul dintre ei cu o reducere de peste 750 € la LINK Academy

Data actualizării: Data publicării:
ro-portali1 (1)

Dacă nu știați, a 256-a zi din an este una foarte specială – este ziua pe care toți programatorii din lume o sărbătoresc cu mândrie ca Ziua programatorului.

Anul acesta, toți cei care doar plănuiesc să pășească în lumea captivantă a programării, au un motiv să sărbătorească. La LINK Academy, Ziua programatorului se sărbătorește până pe 15 septembrie, ceea ce vă oferă posibilitatea să deveniți unul dintre cei mai bine plătiți experți din zilele noastre cu o reducere de peste 750€.

Ziua programatorului se sărbătorește în a 256-a zi din an deoarece cifra 256 (2 la puterea a opta – 28) reprezintă numărul total de valori care se pot prezenta cu octeți de opt biți – număr foarte bine cunoscut tuturor programatorilor.

Dacă vreți și voi să aflați de ce acest număr este foarte important, dacă vreți un salariu foarte bun, posibilitatea de a găsi un job în orice moment, de a lucra de acasă sau de a vă bucura de numeroase alte beneficii ca și programatori – alăturați-vă lor accesând acest link.

Deveniți programator în mai puțin de 12 luni

Datorită programatorilor, totul este la doar câteva clicuri de noi – aplicațiile precum YouTube, WhatsApp, Gmail, TikTok au devenit de mult parte indispensabilă din viețile noastre, programele lor ne-au simplificat viața de zi cu zi, iar jocurile au devenit cea mai populară distracție.

Mai mult, cele mai moderne tehnologii progresează de la o zi la alta, așadar și cererea celor care sunt pregătiți să asimileze abilități inovative este tot mai mare. Pe cei care asimilează la timp cunoștințe noi, cu siguranță, îi așteaptă un viitor sigur!

Dacă și voi vă gândiți la o carieră în industria IT, o veste bună este că puteți dobândi cunoștințele necesare în mai puțin de 12 luni cu o școlarizare modernă cum este cea de la LINK Academy. În această perioadă veți dobândi toate abilitățile practice necesare cu care și voi veți putea păși în lumea interesantă a programării.

Datorită tehnologiilor AI se deschid numeroase joburi pentru noua generație de programatori

Apariția intensivă a noilor tehnologii la care asistăm, afectează direct progresul industriei IT și crearea de noi locuri de muncă și poziții în aceasta! Ceea ce este mai mult decât bine pentru cei care și-au construit deja o carieră IT, dar și pentru cei care tocmai plănuiesc să intre în acest sector.

Auzim din ce în ce mai multe despre incursiunile inteligenței artificiale și instrumente AI puternice precum ChatGPT și Midjourney care sunt un impuls puternic în viața de zi cu zi pentru dezvoltarea domeniilor IT. Pe lângă faptul că asta va automatiza unele joburi, se așteaptă să se ajungă la apariția multor joburi noi pentru noua generație de programatori. Acest lucru a fost recunoscut și la LINK Academy, așa că la această instituție a fost lansat un nou program de dezvoltare AI și Python, o specializare pentru inteligența artificială, învățarea automată și limbajul de programare Python, care este folosit în principal pentru dezvoltarea instrumentelor AI.

Pe lângă asta, salariile mari, găsirea rapidă și ușoară a unui job, posibilitatea de a lucra de acasă, precum și numeroase alte beneficii pe care le au programatorii, sunt motivul principal pentru care programarea va rămâne unul dintre cele populare joburi din viitor.

Alegeți domeniul care vă interesează cel mai mult, precum și dacă vreți să urmați cursurile în sălile de clasă sau de acasă

La LINK Academy puteți alege unul din cele 12 departamente de programare: AI & Python Development, Software Testing and QA Program, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development și Microsoft Mobile Apps Development.

La toate aceste programe puteți opta pentru cursuri în sălile de clasă cu cel mai modern echipament sau pentru școlarizarea online cu ajutorul platformei dezvoltate pentru studiul la distanță.

Cursurile în clasă sunt bazate pe minimum de teorie și maximum de practică. Studiul se bazează pe taskuri și proiecte, cu care vă pregătiți repede să efectuați independent activitatea viitoare de programator. Cursurile se desfășoară la București, de 2 - 3 ori pe săptămână, în blocuri a câte 4 ore. Fiecare cursant are calculatorul său, pe care rezolvă sarcinile.

Dacă vă place să aveți o libertate mai mare în studiu sau nu vreți să veniți la cursuri, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplomele, pot fi obținute studiind online – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul unicului LINK Academy Distance Learning System. Pregătirea online include lecții și materiale online, cursuri prin live stream, tutoriale audio și video, contact cu profesorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor, ca și cum ați fi în clasă. Este suficient să aveți un calculator și internet.

Și asta nu este tot! Școlarizarea la LINK Academy vă aduce un set de cursuri complet gratuite și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora puteți ajunge la un job în timp record.

Dobândiți gratuit certificate IT oficiale care deschid ușile celor mai mari companii

LINK Academy este una din puținele școli din regiunea aleasă ca partener de către cele mai mari companii și organizații IT globale.

Această instituție educațională este diferită prin cele mai moderne programe IT după nevoile pieței și a standardelor globale, calitatea cadrului didactic, aplicarea celei mai noi tehnologii și de software la curs, precum și prin metodologia unică pentru dobândirea rapidă a expertizei la cel mai înalt nivel – „Arhitectura cunoștințelor”.

Concret, asta înseamnă că la LINK Academy, cursanții au șansa unică de a dobândi cunoștințele folosind cel mai modern echipament, cel mai nou software, iar pentru cerificate IT recunoscute pe plan internațional pot să susțină complet gratuit examenul după finalizarea cu succes a școlarizării.

Microsoft, Oracle, Cambridge, ISTQB, Linux, Unity, Python Institute, W3School, CIW sunt doar câteva dintre certificatele pe care cursanții LINK Academy le dobândesc cu succes pentru ca, pe lângă cele mai actuale cunoștințe și abilități, să se deosebească pe piața muncii și pentru a obține un job în timp record.

Economisiți peste 750€ pentru cea mai completă școlarizare IT până pe 15 septembrie – numărul de locuri libere este limitat

Oferta cu ocazia Zilei programatorului la LINK Academy durează până pe 15 septembrie și vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la unul din programele de la departamentul Programming and Mobile Department cu o reducere de peste 750€.

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru unul dintre cele mai căutate joburi din prezent și anul următor, în această perioadă, vă veți sărbători ziua la un job foarte bine plătit. Deveniți un programator care nu își face griji pentru cariera sa, deoarece are cunoștințe care îi garantează viitorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri