Video „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

Data publicării:
2 lupi in padure
Lupi traversând luminișul „supravegheat video” de România Sălbatică. Sursă foto: captură video Facebook

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți bușteni căzuți, a surprins aproape toate animalele sălbatice care trăiesc în pădurile României. De la veverițe și dihori, până la cerbi, lupi, urși și chiar un râs, toate sălbăticiunile pădurii au trecut trecut prin fața obiectivului.

Numărul mare de specii care apar în clipul postat pe pagina România Sălbatică i-a făcut pe realizatori să declare zona drept „cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”.

Într-adevăr, bușteanul a fost traversat de veverițe și dihori, vulpi, lupi, mistreți, un cerb, un urs și chiar un râs, animal care apare destul de rar în fața obiectivului.

„Oare unde se grăbesc toate animalele astea? Or avea și ele ceva de sărbătorit? La mulți ani România, să rămâi mereu la fel de Sălbatică!”, au comentat realizatorii de la România Spălatică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri