Video O căprioară și puiul ei, surprinși în timp ce se bălăcesc și se joacă în pădure. "Atenţie, drăgălăşenie la pătrat!"

Data publicării:
caprioare in padure
O căprioară și puiul ei, surprinși în timp ce se bălăcesc și se joacă în pădure. FOTO: Captură Romsilva

O căprioară și puiul ei au fost surprinși în timp ce se joacă și se bălăcesc în pădure. Imaginile inedite au fost filmate în Parcul Național Retezat.

Căprioara și puiul au fost filmați de camerele de monitorizare amplasate de rangerii Parcului Naţional Retezat.

În imagini, animalele se joacă şi se bălăcesc, bucurându-se de natură și de frumusețea pădurii.

"Atenţie, drăgălăşenie la pătrat! Joacă şi bălăceală într-un video surprins cu ajutorul camerelor de monitorizare aplasate de către colegii noştri, Rangeri în Parcul Naţional Retezat", este mesajul pe care reprezentanții Romsilva l-au transmis odată cu imaginile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Parcul Naţional Retezat National Park adăposteşte o faună deosebit de bogată, atât în ceea ce priveşte numărul de specii, cât şi numărul mare de exemplare care alcătuiesc populaţiile acestor specii, transmite Romsilva.  

În arealul parcului au fost inventariate 108 specii de păsări, 55 de specii de mamifere, 8 specii de peşti, 5 specii de reptile şi 7 specii de amfibieni.  

Parcul Naţional Retezat, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, este situat în sud-vestul ţării, în judeţul Hunedoara.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri