Prognoza meteo. Zile cu temperaturi de vară

Data publicării:
Vremea meteo soare cu nori decembrie cald agerpres 8127286-2

Prima zi de aprilie ne va aduce o vreme neobişnuit de caldă, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 20 şi 27 de grade Celsius. Cele mai mari valori se vor înregistra în sud-vestul, sudul şi centrul ţării. Soarele va fi generos până spre seară când în nord şi pe la munte norii se vor înmulţi şi apara aversele posibil însoţite de tunete şi fulgere. Vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, iar vitezele cele mai mari le va avea în nord-est.

Locuitorii Capitalei se vor bucura şi mâine de o vreme ca de vară. Atmosfera va fi însorită, iar după-amiaza mercurul din termometre va indica până la 27 de grade Celsius. Vântul nu va atrage prea mult atenţia, dar presiunea atmosferică va fi în scădere spre valori mai puţin confortabile.

Mâine se încălzeşte considerabil şi la munte. Pe Valea Prahovei sunt prognozate temperaturi maxime de până la 20 de grade. Norii vor deveni insistenţi spre seară, când pe spaţii mici, mai ales în nordul Carpaţilori Orientali vor aduce averse însoţite de descărcări electrice.

Weekendul va debuta cu temperaturi în scădere, mai ales în Moldova.

Peste 20 de grade vor mai fi doar în sud-vest. De duminică începe din nou să se încălzească, iar luni revin temperaturile de 25 de grade. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri