ROMÂNIA, COD VERDE! Carbon şi K-gula fac educaţie ecologică prin versuri

Data publicării:
CARBON

Carbon cântă din 1997. Şi-a găsit numele de scenă într-o oră de chimie şi tot atunci şi-a dat seama că verdele pe care-l vede în parcuri, transformat în beton, este de fapt cel mai puternic mesaj din piesele lui.

Tot ce ne înconjoară vine practic din natură. De la ce purtăm până la ce punem pe masă. Muzica hip-hop este o muzică ce implică mesajul social. Plecând de-aici, e vorba şi de natura umană a fiecăruia. Eu asta simt să fac, asta pun pe hârtie. Pentru mine e mare lucru să-i pun pe gânduri în direcţia asta”, a afirmat cântărețul.

Piesele lui au strâns deja mii de like-uri pe facebook.

Educaţie ecologică cu fanii lui face şi K-gula. Reînvie spaţiile verzi din faţa blocului, iar acţiunea lui a avut priză la public.

Tinerii chiar vor să facă multe lucruri. Nu a fost un plan. Pur şi simplu am vrut să arăt ce-am realizat eu. Mai departe, s-a propagat ideea nesperat de bine”, a spus K-gula.

Zeci de artişti străini se implică în fiecare an în acţiuni ecologiste. Actorul Leonardo Di Caprio, de exemplu, a contribuit la realizarea unui documentar numit Oraşul Eco, iar membrii trupei de rock Radiohead au fost dispuşi să renunţe la deplasările cu avionul ca să polueze mai puţin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri