Noul HUAWEI Mate 40 Pro: complet echipat pentru tehnologia 5G, vine la pachet cu zeci de mii de aplicații disponibile

Data actualizării: Data publicării:
telefonul Huawei Mate 40 Pro Articol susținut de Huawei
Foto: Huawei Consumer Business Group România

Cu noul smartphone HUAWEI Mate 40 Pro, perfect pregătit pentru era 5G, utilizatorii din prezent fac un important pas către viitor, grație performanțelor și vitezei de operare fără precedent. Concomitent, posesorii acestui telefon au parte de o experiență vizuală inedită, cu noul sistem de camere Ultra Vision, proiectat de Huawei împreună cu Leica, precum și de magazinul HUAWEI App Gallery, care vine gata preinstalat pe noul aparat.

Sistemul de camere cu care este echipat HUAWEI Mate 40 Pro a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant.

Utilizatorii dispun de o cameră cinematică dublă și cameră dublă Ultra Wide, cu ajutorul cărora pot surprinde videoclipuri și imagini wide angle atât cu camera frontală, cât și cu cea din spate.

telefonul HUAWEI Mate 40 Pro_s
Foto: Huawei Consumer Business Group România

Noul smarphone de la Huawei este pus în mișcare de noul procesor din seria Kirin 9000, complet echipat pentru noua tehnologie 5G și capabil să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni avansate de multi-tasking.

De asemenea, pentru a ține pasul cu cerințele 5G, seria HUAWEI Mate 40 vine echipată în același timp și cu o baterie avansată, HUAWEI SuperCharge.

Pentru un dispozitiv mereu pregătit de acțiune, noua funcție dinamică „Eyes on Display” poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon.

Magazinul HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, vine preinstalat pe noul HUAWEI Mate 40 Pro

AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Magazinul de aplicații vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

aplicația OLX existentă în magazinul AppGallery, preinstalat pe noul telefon Huawei Mate 40 Pro
Foto: Huawei Consumer Business Group România

Cu ajutorul aplicației OLX.ro, prezentă în biblioteca virtuală, utilizatorii au posibilitatea de a publica sau găsi anunțuri gratuite de oriunde din România și, în același timp, pot lua ușor legătura cu cei care le-au publicat.

Astfel, cu ajutorul acestei aplicații, cei care deţin un dispozitiv Huawei au acces rapid la o gamă largă de produse și servicii. De asemenea,  oricine dorește să vândă un anumit obiect, poate adăuga foarte ușor un anunț gratuit în acest sens.

O altă aplicație utilă prezentă în HUAWEI AppGallery este VirtualCards, aplicația care îi ajută pe utilizatori să își păstreze toate cardurile de fidelitate în telefon.

aplicaţie VirtualCards existentă în magazinul virtual Huawei
Foto: Huawei Consumer Business Group România

Posesorii își pot transfera cardurile de fidelitate în telefon prin simpla scanare a codului de bare afișat pe cardul de plastic. Tot ce trebuie să facă aceştia este să prezinte cardul virtual la casa de marcat.

De asemenea, prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot conecta cu magazinele preferate și pot primi notificări legate de discount-uri și noutăți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri