Simona, Bogdan și Tibi înfruntă „atacul” japonezilor, în emisiunea „La Volan”

Data publicării:
La volan

Simona, Bogdan și Tibi, cei trei prezentatori ai emisiunii auto „La Volan”, au demonstrat că o echipă puternică face față oricărui atac... chiar și unuia al vehiculelor din Țara Soarelui Răsare. Ce a rezultat din întâlnirea celor trei cu „sportiva” cu blazon Type R, pe circuitul de viteză, veți vedea în ediția de sâmbătă, 13 iulie, de la ora 11:05, la Digi24. Iar cine crede că elementul feminin nu se îmbină armonios cu motoarele puternice, testate pe circuite de viteză, va avea surpriza să constate că lucrurile nu stau deloc așa. Cel puțin când vine vorba despre „La Volan”.

Cert este că, deși a fost cea mai rapidă mașină pe circuitul de la Nürburgring, sportiva japoneză sub a cărei capotă galopează 320 de cai putere nu a speriat-o pe Simona Țăranu. Prezentatoarea știrilor sportive, recent atrasă în formula triptică de prezentare a emisiunii auto de la Digi24, a decis să își încerce priceperea la volanul modelului pe un circuit din România, la Adâncata. Experimentatul jurnalist auto Bogdan Mirică, prezentatorul emisiunii „La Volan”, i-a fost alături și a ajutat-o să îmblânzească sportiva japoneză.

Tibi Troia nu s-a lăsat mai prejos și a tentat-o pe Simona să testeze o bijuterie japoneză, pe două roți, iar provocarea a fost acceptată. „Sunt o fire curajoasă și nimic nu m-ar fi putut opri de la a încerca senzația provocată de o motocicletă cu personalitate. Colegii m-au invitat să testez, ca pasager, motocicleta adusă pe circuit, dar, în cele din urmă, am preferat mașina. Este mai ofertantă pentru o persoană care trebuie să fie mereu aranjată. Mai ales că este prevăzută cu parasolar cu oglindă pentru șofer și cu un eleron generos și multi-funcțional, care foarte ușor poate deveni suportul ideal pentru … trusa de machiaj”, a explicat, pusă pe glume, Simona Țăranu. Ce altceva i-a mai convins pe prezentatorii emisiunii auto de la Digi24 să aducă în atenția telespectatorilor motocicleta Kawasaki Ninja și Honda Civic Type R aflați, sâmbătă, înainte de prânz.

„La Volan”, singura emisiune auto care alocă un spațiu generos și subiectelor despre motociclete, este difuzată la Digi24 în fiecare sâmbătă, de la ora 11:05 la 12:00. Bogdan Mirică, Simona Țăranu și Tibi Troia aduc cele mai noi informații despre maşini, motoare, biciclete, mopede, vehicule electrice, autonome, hibride, mijloace alternative de transport sau clasice, mai mult sau mai puțin obișnuite... aventuri, povești, locuri și oameni deosebiți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri