Video Șoferiță trasă pe dreapta, cerută în căsătorie de un polițist. Agentul avea inelul pregătit

Data actualizării: Data publicării:
cerere in casatorie
Sursa foto: captură video Youtube / Stiri Neamt

O soferiță trasă pe dreapta, miercuri după-amiaza, a avut parte de o surpriză de zile mari. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, care i-a oferit inelul și un buchet imens de trandafiri roșii. Vizibil emoționată și copleșită de moment, tânăra a spus "DA", fără să stea pe gânduri. "8 Martie e o zi importantă pentru mine", a declarat viitorul mire pentru stiri-neamt.ro.

Denisa se afla în trafic, pe o stradă din Piatra Neamț, când a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție. Fiind 8 Martie, cel mai probabil tânăra s-a gândit că ar putea fi vorba de o floare primită în dar de la agenții de la Rutieră. Din spatele polițistului de circulație a apărut însă Andrei, iubitul tinerei, agent în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț. Îmbrăcat în uniformă, cu un buchet de trandafiri roșii în mână și cutia cu inelul,  tânărul s-a pus în genunchi în fața portierei deschise și a cerut-o de soție pe tânără:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fără să ezite, tânăra a spus "DA". Denisa este agent de poliție la Serviciul Public de Pașapoarte Neamț, iar momentul - o dovedesc și imaginile - a copleșit-o.

"8 Martie semnifică pentru mine cea mai importantă zi din an. Doream să fac acest lucru (n.red. - cererea în căsătorie) într-o zi importantă", a spus Adrian.

"Este o bucurie să fim alături de ei în acest moment unic. Suntem onorați! Este un moment pe care, de obicei, îl încredințezi prietenilor, apropiaților, astfel că nu am stat pe gânduri când ne-a cerut ajutorul. Le dorim ca bucuria zilei de 8 Martie să îi însoțească permanent! Casă de piatră și multe bucurii!”, au transmis reprezentanții Poliției Neamț.

Denisa și Adrian sunt împreună de 5 ani și 10 luni.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri