Al şaptelea străin în echipa lui C. Achim

Data publicării:
sport 20baschet 20sarb 20nou-49442

CSM Oradea pare să fi ţinut cont de acest lucru şi a decis să mute pe piaţa transferurilor. Formaţia orădeană s-a întărit pentru acest final de sezon cu încă un jucător sârb. Trecut prin campionatul Poloniei şi Serbiei, Zarko Comagic este al cincilea sârb din lotul orădenilor.

„Este un jucător care cu siguranţă ne va ajuta în vederea acestui final de campionat şi mai trebuie avut în vedere faptul că toate echipele serioase au şapte jucători străini aceasta şi pentru a preîntâmpina o accidentare şi se ştie 28 februarie este termenul limită de extratransfer", a declarat Şerban Sere, managerul CSM Oradea.

Chiar dacă este al şaptelea stranier în echipă, managerul formaţiei orădene este convins că sârbul se va integra rapid în angrenajul echipei graţie valorii sale care l-a şi propus pentru acest transfer.

„În primul rând profilul lui, în primul rând profilul lui, este jucător de care am considerat noi că în acest moment că avem nevoie pe acest post, şi bineînţeles valoarea lui", a mai spus Sere.

Cu evoluţii apreciate la polonezi, sârbul poate fi utilizat pe posturile doi, trei şi patru. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Voivodina Novi Sad.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri