Au învins Clujul şi în Cupă

Data publicării:
sport 20baschet-41366

După ce au dat-o la pace în primul sfert, scor 18-18, CSM s-a desprins pe tabelă în sfertul doi, graţie jocului extrem de slab făcut de Cluj, care a pus pe tabelă doar şase puncte, în vreme ce Oradea a înscris 15. Mobitelco şi-a revenit în sfertul trei, câştigat la cinci puncte. A fost însă prea puţin pentru a emite pretenţii la victorie pentru că leii roşii şi-au adjudecat sfertul patru, scor 26-24 şi pornesc în retur cu avans de şase puncte.

„Am spus de nenumărate ori că pe mine nu mă interesează să încercăm să rupem pisica în două, ci doar să câştigăm meciul, evident ţinând cont de fiecare minge în parte, şi evident că ţinând cont de diferenţă. Dar, repet, eu unul, personal, mi-am propus să câştigăm acest joc şi la un punct, şi la şase", a declarat Cristian Achim.

La a doua înfrângere suferită în faţa lui Cristi Achim, Niksa Bavcevic are mari mari speranţe în partida retur, chiar dacă probabil Hallik va fi şi de această dată sacrificat pentru a-i face loc în primul cinci lui Dalibor Djapa, jucător aflat în teste sub Feleac.

„Sunt optimist pentru retur şi asta pentru că jocul de la Oradea ne-a arătat că suntem apropiaţi de jocul CSM-ului. Sper să fim cu toţii sănătoşi, şi la Cluj să remontăm diferenţa", a spus Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco Cluj Napoca.

Returul dintre U Mobiteloc Cluj şi CSM Oradea este programat pentru data de 5 ianuarie, în sala Horia Demian din Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri