Sari la conținut

Anunțul făcut de Cătălina Ponor înainte de CM de la Montreal

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat presei străine la CM de la Montreal, întrebată fiind cu ce va fi această ediţie specială pentru ea, că va fi ultimul Campionat Mondial. Antrenorul ei, Lucian Sandu, a confirmat, pentru News.ro, decizia sportivei, adăugând că speră că aceasta se va răzgândi pe parcursul competiţiei.

catalina ponor getty apr16

Foto: Guliver/GettyImages

La finalul antrenamentului oficial pe podium, gimnasta Cătălina Ponor a acordat declaraţii presei străine, iar ultima întrebare s-a referit la cât de special sau în ce fel va fi special pentru ea Campionatul Mondial de la Montreal. „Aş vrea să spun, n-aş vrea să spun, dar va fi ultimul pentru mine”, a răspuns Ponor.

„Pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine, a declarat Ponor reporterilor români prezenți în Canada, scrie gsp.ro.

Contactat de News.ro, antrenorul Cătălinei Ponor, Lucian Sandu, a precizat: „Cătălina este stresată înainte de concurs. Am auzit că a spus asta, aşa am înţeles şi eu despre decizia sa. Din ce ştiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideţi să vedem ce se mai întâmplă la acest Mondial şi dacă va rămâne aşa”.

Gimnasta din România va intra în competiţie la Campionatul Mondial de la Montreal miercuri seară, în calificări, alături de Larisa Iordache şi Ioana Crişan.

Cătălina Ponor are un palmares impresionant: cinci medalii olimpice, din care trei de aur, 5 medalii cucerite la Campionatele Mondiale şi 13 la Europene. În aprilie, la Cluj, românca a cucerit aurul european la bârnă.

Pe aceeași temă