Ciprian Marica, în studioul Digi24 din Madrid: Grecia este ce ne puteam dori, avem șanse reale de calificare

Data publicării:
marica digi24 spania

Din studioul Digi24 Spania, golgheterul naționalei, Ciprian Marica, a urmărit tragerea la sorți și a vorbit despre șansele României de a merge la Campionatul Mondial Din Brazilia.

Este clar, din punctul meu de vedere, ce ne puteam dori. Acum, sigur, aveam șansa să picăm cu echipe mult mai bine titrate și cu jucători mai valoroși. Însă nici Grecia nu e de neglijat, jucăm primul meci în deplasare. Mulțumim lui Dumnezeu, a fost o tragere bună pentru noi și avem șanse reale să mergem la Mondiale. Eu sunt foarte fericit”, a spus Ciprian Marica.

Și Ilie Dumitrescu este de acord că Grecia este cel mai accesibil adversar pe care l-ar fi putut avea tricolorii și consideră că șansele sunt egale pentru români și greci.

„Vorbim de două echipe din Balcani și extrem de important va fi organizarea din punct de vedere tactic. Dacă noi vom reuși să avem determinare, atitudine și Pițurcă este genul de strateg care pregătește foarte bine aceste jocuri importante, eu consider că cel mai accesibil adversar este Grecia”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi24.

Meciurile contând pentru barajul la CM din Brazilia:

Portugalia - Suedia

Ucraina - Franţa

Grecia - România

Islanda - Croaţia

Grecii au terminat pe locul doi într-o grupă cu Bosnia, Slovacia, Letonia, Lituania şi Liechtenstein. Elenii au acumulat 25 de puncte, la fel ca liderul Bosnia, dar cu un golaveraj mai slab.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri