Laurenţiu Reghecampf i-a dedicat calificarea în grupele Ligii Campionilor lui Gigi Becali

Data publicării:
521d16a195f9cfbf09000000

"Nu numai eu sunt cel care a făcut ca Steaua să se califice. Avem o echipă foarte bună, suntem un grup unit. Anul acesta am reuşit să ne îndeplinim două obiective, iar astăzi cel mai important este că ne-am calificat. Vreau să dedic această victorie şi această calificare patronului nostru, familiei mele, soţiei mele şi tuturor fanilor. În momentul de faţă am reuşit să trecem în următoarea etapă, acesta este un pas foarte important. Ştiam că avem valoare să trecem de Legia. La Bucureşti nu am avut rezultatul pe care ni-l doream, însă în seara aceasta am reuşit să marcăm două goluri şi să ne creăm ocazii clare. Am spus dinainte că ambele meciuri vor fi dificile, că vom juca calificarea la Varşovia. Toate meciurile sunt grele la acest nivel, băieţii şi-au dat seama, au crescut enorm", a spus Reghecampf la Digi Sport.

"O să ne bucurăm în seara aceasta şi de mâine ne gândim la următorul pas. A fost o pierdere faptul că nu i-am avut pe Pintillii şi Chiricheş, dar jucătorii care au intrat pe teren au făcut un meci foarte bun. Vreau să felicit echipa, toţi oamenii care au contribuit la acest succes şi pe patron", a adăugat tehnicianul.

Bourceanu: A fost mai uşor decât ne aşteptam

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a spus că manşa secundă i s-a părut mai uşoară decât se aştepta, pentru că formaţia sa a reuşit să marcheze repede două goluri.

"Am marcat chiar foarte repede şi cred că instinctiv am făcut pasul înapoi. Ar fi trebuit să împingem în continuare jocul, dar n-am reuşit, am simţit puţin cam repede calificarea şi jocul nostru cred că a suferit un pic. Nu are nicio importanţă ce adversari vom întâlni, obiectivul a fost atins, acum am încununat un an plin de succese. Sunt convins că vom întâlni echipe puternice, dar sper să facem jocuri bune, spectaculoase, să ne calificăm în primăvară, măcar în Europa League. Atmosfera a fost impresionantă, dar nu s-a auzit chiar atât de tare ca suporterii noştri. Presiunea pe care a pus-o echipa adversă am simiţit-o mai tare decât publicul lor", a declarat Bourceanu.

În urna a patra la tragerea la sorţi

La tragerea la sorţi de joi, care va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Steaua se va afla în a patra urnă valorică. Roș-albaștrii vor evita nume precum Bayer Leverkusen, Napoli sau Anderlecht. Granzii precum Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Dortmund și AC Milan o pot aștepta însă pe echipa lui Laurențiu Reghecampf!

Managerul Stelei, Mihai Stoica și-a exprimat dorința de a întâlni gigantul francez Paris Saint Germain, care se va regăsi în urna a doua.

"Din prima urnă aș vrea să picăm cu FC Porto sau cu Benfica, dar la tragerea la sorți ne va fi rezervat un adversar mult mai greu. Din urna a doua îmi doresc să jucăm cu PSG, pentru că îmi plac culorile lor", a declarat MM Stoica, fiind completat de Nicușor Stanciu, care și-a exprimat preferinţele: Real Madrid și Borussia Dortmund!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri