„Leii roşii" continuă marşul triumfal

Data publicării:
sport 20victorie 20baschet-46373

După un moment de reculegere ţinut în memoria lui Toni Alexe, baschetbaliştii orădeni au confirmat statul de favoriţi şi în disputa cu Baschet Club Miercurea Ciuc, echipă de care au dispus cu scorul de 81-59. Cu 25 de puncte marcate şi doar opt primite, aceştia şi-au pus la respect adversarul încă din primul sfert.

„Poate băieţii s-au speriat şi de liderul momentan al ligii naţionale. După cum aţi văzut am ratat vreo şase, sau şapte lay-upuri singuri cu inelul pe care eu nu pot să le bag", a declarat antrenorul ciucanilor, Botond Laszlofy.

Miercurea Ciuc a lăsat o impresie frumoasă la Oradea, dar au reuşit să replice doar în sfertul doi, fără emoţii însă pentru leii roşii care la pauza mare au avut un avans de zece puncte pe tabelă, 34-24. În nota obişnuită, CSM-ul a mărit ritmul în sfertul trei şi diferenţa pe tabelă a crescut, astfel că în ultimele zece minute Cristi Achim şi-a permis să ruleze întreg lotul avut la dispoziţie.

„Am mai obţinut o victorie, poate conturată un pic mai greu decât se gândeau unii, dar o victorie este o victorie şi ne bucurăm de ea", a spus antrenorul orădenilor, Cristian Achim.

Pentru CSM Oradea a fost ultimul meci înaitea celor trei etape de foc care urmează şi în care va întâlni BC Timişoara, CSU Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş, trei dintre principalele candidate la titlul în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri