LIGA CAMPIONILOR. Dinamo Tbilisi, hotărâtă să pună probleme steliștilor

Data publicării:
108449 108449 Latovlevici Tbilisi

După victoria cu 2-0 obținută în tur, la Tbilisi, steliștii nu mai au emoții pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Roș-albaștrii sunt odihniți înaintea meciului de pe Arena Națională: duelul cu Rapid din Liga 1 nu s-a mai disputat, iar Reghecampf vrea să îi mulțumească pe suporteri cu o nouă victorie în fața gruzinilor.

Fanii au devenit nemulțumiți când nu marcam multe goluri. Noi vom încerca să câștigîm meciul. Ne-am fi dorit un gazon bun, dar voi fi ultimul care dă vina pe gazon. Trebuie să câștigăm, să ne concentrăm la ce avem de făcut pe teren, restul nu mai contează”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Afectat de ratarea transferului la Tottenham, Vlad Chiricheș rămâne unul dintre jucătorii de bază ai Stelei. Reghecampf este convins ca fundașul va da același randament.

Chiri e bine, s-a antrenat normal, nu vor fi probleme cu el. Îl cunosc foarte bine, ne vom baza pe el în continuare. Sunt multe echipe care-l doresc dar avem ceva de îndeplinit și el va juca sută la sută să realizăm ce ne-am propus”, a mai spus Reghecampf.

Pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, Steaua va primi de la UEFA 2,1 milioane de euro. Roș-albaștrii ar urma să încaseze încă 8,6 milioane în cazul în care vor reuși să ajungă în grupele competiției.

Dușan Uhrin: Avem şanse mici, dar nu renunţăm

Dinamo Tbilisi este hotărâtă să lupte până la capăt pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. La sosirea în România, antrenorul Duşan Uhrin le-a transmis steliştilor că vor avea parte de o replică pe măsură în această seară.

Înainte erau 50-50, acum avem mai puţine șanse, dar vom lupta pentru ele”, a spus antrenorul druzinilor.

Totuşi, georgienii recunosc că roş-albaştrii sunt mari favoriţi. Steaua va avea parte şi de susţinerea unui stadion plin. Peste 40.000 de fani sunt aşteptaţi la meci.

Echipele probabile

Steaua (4-2-3-1): Tătărușanu - Georgievski, Gardoș, Chiricheș, Pîrvulescu - Bourceanu, Prepeliță - Ad. Popa, G. Iancu, C. Tănase – Piovaccari.

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Dinamo Tbilisi (4-4-2): Loria - Seturidze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Glisic - Merebashvili, Grigalashvili, Khmaladze/Vouho, Kvirkvelia - Xisco, Dvali.

Antrenor: Dușan Uhrin jr.

Steaua - Dinamo Tbilisi va fi transmis în direct la Digi Sport 1, în această seară, de la 20:45.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri