Cât costă întreținerea gazonului de pe Arena Națională. Primăria București vrea să atribuie un contract de peste 46 de milioane de lei

Data publicării:
BUCURESTI - FOTBAL - PRELIMINARII EURO 2024 - ROMANIA - ISRAEL -
Sursa foto:Inquam Photos / George Călin

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă pe SEAP licitaţie pentru servicii de întreţinere a gazonului de la Arena Naţională. Acordul cadru va avea o durată patru ani şi o valoare totală estimată de 46.468.876 lei.

"Stadionul Arena Naţională găzduieşte la nivel naţional şi internaţional competiţii sportive estimate la o medie de 72 de meciuri anual. În acest sens, suprafaţa gazonată trebuie realizată şi menţinută în standardele impuse, conform recomandărilor FIFA şi UEFA, cât şi a cerinţelor organizatorilor meciurilor de fotbal de pe Stadionul Arena Naţională. Achiziţionarea serviciilor complete şi eficiente, de intervenţii, de materiale specifice terenurilor sportive acoperite cu gazon hibrid pentru uz fotbalistic (seminţe, îngrăşăminte, etc.) precum şi de produse/echipamente/consumabile necesare sistemelor existente în dotarea Arenei Naţionale, au scopul obţinerii şi menţinerii unui covor de iarbă performant şi de calitate optimă, care să corespundă atât cerinţelor tehnice-funcţionale pentru joc cât şi celor de ordin estetic", se arată în anunțul publicat pe SEAP.

Acordul cadru se va încheia cu un singur operator economic, fără reluarea competiţiei. Se vor încheia între 1 - 16 contracte subsecvente pe toată durata acordului cadru.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, perioada necesară schimbării parţiale sau totale a gazonului între două evenimente va avea o pondere de 20%, iar durata de livrare a produselor - 10 %.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că au prestat servicii similare în valoare cumulată de 8 milioane de lei, în baza a cel mult şase contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor e 27 octombrie, potrivit Agerpres.

Editor : C.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri