Liviu Dragnea: „Un stelist şi un rapidist au alocat bani pentru sala polivalentă a CS Dinamo”

Data publicării:
5735405-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Să vă spun un secret, sper să nu mă remanieze premierul pentru asta, când s-a croit bugetul, am discutat cu domnul Ponta şi i-am spus că un stelist şi un rapidist alocă bani pentru sala clubului Dinamo. Dar nici măcar nu a ezitat şi a alocat sumele necesare pentru finalizarea acestei săli”, a spus Liviu Dragnea.

Chiar dacă el a alocat ultima tranşă de bani pentru finalizarea sălii polivalente, vicepremierul a ţinut să îi felicite şi pe ceilalţi miniştri dinaintea sa care au alocat sumele necesare construcţiei.

Liviu Dragnea a afirmat, în glumă, că un stelist şi un rapidist au făcut mai multe pentru CS Dinamo decât un dinamovist, făcând referire la ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. „Şi o mică răutate acum, vom face şi o sală de gimnastică şi un bazin, aici, la Dinamo. Un stelist şi un rapidist vrem să arătăm că facem mai mult decât un dinamovist”, a subliniat vicepremierul.

CS Dinamo a sărbătorit, joi, 65 de ani de la înfiinţarea clubului şi a inaugurat Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri