Marin Condescu este noul manager general al Universității Craiova

Data publicării:
condescu1 1

Marin Condescu a afirmat că, în noua postură, va face echipă cu Emil Săndoi, obiectivul fiind acela de a promova FC Universitatea în Liga I, nefiind exclus ca în lot să fie aduşi jucători de la Pandurii care doresc să i se alăture.

Am ajuns la o înţelegere cu domnul Adrian Mititelu şi pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Ni se alătură şi Emil Săndoi din această seară şi oricine doreşte este aşteptat alături. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult”, a precizat Marin Condescu.

Potrivit site-ului oficial al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu va îndeplini funcţia de manager general pe o perioadă de trei ani. 

Eu voi fi numit manager general. Echipa e în insolvență, știți care este statutul ei. Da, am format echipa de tehnicieni, Emil Săndoi este antrenor principal și dăm drumul la treabă, că suntem în întârziere. O să ne antrenăm în Capitală în prima fază, după care vom analiza toate posibilitățile și vom găsi o soluție. În 2004, de Pandurii nu auzise nimeni și i-am luat din divizia C. Până în primăvară ne vom descurca cu banii necesari pentru încercarea promovării. Am contract special pentru acest obiectiv. Voi încerca să aduc jucători de la Pandurii aici, știți că atunci când mă implic, mă implic. Eu nu sper să ni-i facem adversari pe cei de la CS U. Suntem competitori în campionat, n-avem dușmani, n-avem prieteni”, a declarat Marin Condescu la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri