VIDEO Viktor Orban a mers la meciul Sepsi-Universitatea Craiova

Data actualizării: Data publicării:
orban
Viktor Orban a mers la meciul Sepsi-Universitatea Craiova. Foto: Facebook/ Viktor Orban

Premierul maghiar Viktor Orban, aflat în vizită în România, a asistat la meciul Sepsi-Universitatea Craiova, care se desfășoară pe Arena din Sfântul Gheorghe.

Nu e prima dată când Orban merge la meciurile echipei Sepsi, potrivit DigiSport.ro.. Înainte de partida de fotbal, el a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mesajul „Hello, Sepsi!”.

Miercuri, el a ajuns în România, la Băile Tușnad, pentru a participa la Școala de Vară, iar mâine își va susține discursul tradițional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Viktor Orban s-a întâlnit miercuri și cu premierul Marcel Ciolacu. Într-un interviu exclusiv pentru digi24.ro, Kelemen Hunor a dezvăluit detalii din culisele acestei vizite. El a spus că premierul român este cel care a avut inițiativa de a-l întâlni, în privat, pe liderul ungar. Au discutat, printre altele, despre investiții și Schengen.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri